Page 3373 of 3482 FirstFirst ... 336333703371337233733374337533763383 ... LastLast
Results 33,721 to 33,730 of 34817

Quote Originally Posted by enasuico18 View Post
    salamat sa reply boss. ok na mn nko mag water change every 2weeks. and also, dli diay stable ang nano tanks? nag tuo mn gd ko nga mas dali ma stable ang nano tanks tungod kai gamai ra xia. plus nag agad mn gd ko sa space sa ako butangan sa aquarium. mao nang mag nano lng sa ko.
    kung sa nano tank, naay gamay change sa waterparameters ma apektahan dayon. compared sa big tanks, dili dali ma change ang waterparameters kay dako ang volume sa water.

Quote Originally Posted by marknicho View Post
    kung sa nano tank, naay gamay change sa waterparameters ma apektahan dayon. compared sa big tanks, dili dali ma change ang waterparameters kay dako ang volume sa water.
    i see. salamat boss. will keep that in mind. mu go lng sa ko sa nano tanks kai wla jd koi space dri nga mka igo ug 20gallons tank. will also keep track with water levels and temp na lng pd. air conditioned room bya ang ako butangan ani.

Quote Originally Posted by heydods View Post
    helpppppppppppppp.. unsay maka tang2x sa snails sa planted? nakuha na nako ang mga dagko na snails pero ang mga anak, pwera buyag kun daghan ang anak sa akong shrimp mas labaw na ang mga snails.. pwerte jud daghana. gagmay kaayo mura ug muta kadak-a.?

naa ba ni tambal? asa ta kapalit...? snail control di man maka epekto kaayo.

please help me...
    backread gamay boss...naa toy discussion about anah...

Quote Originally Posted by marknicho View Post
    ayaw lang cgro isagul. unsa mn imong gi set up? planted tank?

Oo! Nag planted ko. .salamat sa advice sir! By the way sir, pwede ko pa explain nganu dili pwede? Thank you..

Quote Originally Posted by gangdakz View Post
    Oo! Nag planted ko. .salamat sa advice sir! By the way sir, pwede ko pa explain nganu dili pwede? Thank you..
    kay maka saka ug water Ph ang sand sa dagat bro.

mga master sa inyo experience unsa jd d.i ka tas.a ang tubo sa dwarf sagitarria? kay ganahan nako cya e midground pero mutubo mn kuno up to 10 inches. asa may mas maau jd niya nga position? mid or back? ako tank d.i kay 24x12x12. salamat daan mga master!

ang tubo niya mag agad sa imung suga ug uban factors suwayi lang tanom kung mu taaas jud ahw sa likod hehehe kung mu 2inches ra ahw chuy kayo ehehe

nakabasa ko mo mubo kuno iyang tubo sa highlight, if duha ka 24 watts T5 ma consider nah na cya nga highlight para sa 15 gal.?

.. ambt murag dili rman sad sa suga sya mag agad ... kay nka suway sad ko low light nga mu taas siya ... na a sad low light nga mubo kayo siya .... peru wa ko ka suway highlight nga ni mubo siya ^^ mypa lain nlng nga tanom e tanom para sure hehehehe kay invasive bya kyo na kung di ma alihan ^^

Quote Originally Posted by heydods View Post
    helpppppppppppppp.. unsay maka tang2x sa snails sa planted? nakuha na nako ang mga dagko na snails pero ang mga anak, pwera buyag kun daghan ang anak sa akong shrimp mas labaw na ang mga snails.. pwerte jud daghana. gagmay kaayo mura ug muta kadak-a.?

naa ba ni tambal? asa ta kapalit...? snail control di man maka epekto kaayo.

please help me...

sir butangi og jewel fish and imo snail infested aquarium, 1 week hurot na tanan. Effective kaau, pero kuhaa lang imo mga isda kay maapil na kahurot.)

11.    Advertisement