Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 32

Default Poor service sa SINANGAG EXPRESS

kinsa naka experience dri sa sinangag express esp. mabolo branch. Mo order unta ko kay gi gutom na, ni ask ang tindera kung sensilyo bah ako money kay wala daw sila sinselyo, i told them 1k ako money, wala nila gi take akong order kay wala daw cla sensilyo. i ask the staff if dili bah diay cla pwede magpa sensyo, bisan asa na daw cla naabot nangita ug sensyo wala daw. i told her. so dili diay ko nimo pa orederon? ingon cya dili maam kay wa mi sensyo. kung wa pa lang ko gi gutom ai, ako jud cla lisod lisoron, makig lalis jud ko, dapat mangita cla paagi maka pa sensyo.

haha. ka harsh sd nmu na customer oie!

Quote Originally Posted by kevitzrey View Post
    haha. ka harsh sd nmu na customer oie!
    twice naman gud ko naka try sa ila bad customer service,, na happen sad before. nag pa deliver mi, nahibong mi pwerte dugaya 1hr. na kapin, so amo gi follow up, sus pag ask namo ngano dugay kaayo, ang gi tubag, dili daw cla mo deliver kay ga uwan pa daw ug dayon bundak sa phone, nanawag ko balik akong gi kasab an, gi deliver dayon ang food ug buotan kaayo ang nag deliver, cya ra sad diay to ang ni bundak sa phone.

Haha ataya nagulat tos imong kasaba ma'am. Kaduha ra gyud mi kasuway ug kaon anang S.EX (Sinangag Express) dayun OK raman, dugay lang gyud usahay. Kana nuon Sinangag Station makatagam, perteng dugaya sa service, perteng mahala sa pagkaon, wa rabay lami puyra gaba.

Maypa mag Gian Ug wa sila'y sinsiyo kay layo kaayog malagpotan para lang makapasinsiyo. Atay anang ang customer hasol-hasolon oi. Pero ug gabie na kaayo dayun wala'y lain abli nga duol, masabot ra siguro. Di sad baya lalim magpasinsiyo, ang uban gahi kaayo.
    Last edited by Dondon; 03-15-2013 at 11:55 PM.

pero murag lisod man sad 1k man gud nia gabii na . mura mag likay na sila sa fake or wa kaabot ila halin ana nga money

sa sunod magdala nalng ka og sinsilyo para diretso naka kaon

Quote Originally Posted by trinalla View Post
    twice naman gud ko naka try sa ila bad customer service,, na happen sad before. nag pa deliver mi, nahibong mi pwerte dugaya 1hr. na kapin, so amo gi follow up, sus pag ask namo ngano dugay kaayo, ang gi tubag, dili daw cla mo deliver kay ga uwan pa daw ug dayon bundak sa phone, nanawag ko balik akong gi kasab an, gi deliver dayon ang food ug buotan kaayo ang nag deliver, cya ra sad diay to ang ni bundak sa phone.
    did you check u food? basin giluwa.an or gisaglan na to og sipon nato?

Quote Originally Posted by epoy73 View Post
    pero murag lisod man sad 1k man gud nia gabii na . mura mag likay na sila sa fake or wa kaabot ila halin ana nga money
    its dinner time around 7pm, so naa jud sila pang sukli

Naay duol na sinangag express sa ako workplace but not once have I tried eating there. Murag chakahan ko magtan-aw sa lugar pa lang daan maypa sa Carenderia.

ka-suway pod kog ing-ana TS, diri sa S.Ex Labangon...wala pod ko pa-orderi kay P1K akong kwarta...tingala lang ko kay 24Hrs open baya na sila, niya wala'y ikasukli? maayo unta if barato ra ila food...musabot rako nga basin di gyud kaabot ang ilang kwarta...

aw, ang ending kay didto nalang ko nikaon sa crispy chicken duol sa A. Lopez...solved pa!

11.    Advertisement

Page 1 of 4 123 ... LastLast