o, asa na inyong picture sa kinilaw? ehehe
unsai maaung isda para kinilaw aside xa molmol? if mayo ang gamiton puli xa tuno, unsaon mna cya?
akong kinilaw kay simple ra
isda nga presko.. ganahan kog tuna
sibuyas
luy-a
sili kanang daghan kaayo
suka puti
raddish
cucumber
First nako buhaton nig human ug hiwa2x sa isda kai hugasan ug suka ug gamay na asin para mawagtang ang langsa. Sagolan dayon ang hinugasan na isda ug mga lamas (sibuyas, kamatis (mas ganahan ko sa green/hilaw), gamay na luy-a nya butangan dayon ug suka-- lami sad kanang sukang tuba kai tam-is2 resulta ug lemonsito den butangan dayon ug tuno, mas maayo fresh jud, ayaw nang canned or powdered na gata kai lain ug lasa. Asin,vetsin ug butangan sad nako gamay na pepper and garnish with chopped sibuyas dahonan. Sili-an dayon if ganahan ug halang..hehehe![]()
Tikab ang akong choice kung mag kilaw ko ug isda. Unya palit ka ug suka nga bisaya tag 10 ang lapad. Palit ka ug 2 lapad. after ka makaslice sa isda imung hugasan ug suka and pug-i pag-ayo. nya pagslice ug ahos, bombay, luy-a ug sili. ang luy-a kay pisaton jud pag-ayo nya slice-son nga gamay nalng jud sya... isagol ra dayon, butangi ug asin para naay parat2.
lami mn tingali bsta more on spicies lng gyd hehe..
sa personal ra nako mademonstrate unsaon nako og timplada ang kinilaw nako![]()
Lami among kinilaw sa CDO ky naay tabon tabon ug suwa...diha sa cebu dli ko kasabot nganung butangan ug kamatis.
Similar Threads |
|