Just rooted the phone last week, then download all the apps needed para ma uninstall ang mga unnecessary apps para mu paspas gmay ang phone. wa pako naka himo ug back up, so what i did last morning was nag back up ko via CWM (ClockWorkMod), then after the long process, akong gi reboot akong phone sa dhang kutub ra sa alcatel ontouch nga logo, naghuwat ko pero dugay man jud. what i did was i wiped the cache ug unsa patong naa sa CWM including dalvik cache and battery stats.
DRI NAKO NA SAYUP, ubus sa wipe dalvik ug battery stats, naay PARTITION SD, ako pd gi partition gani para ma share ang memory sa SD card para sa phone, NOT KNOWING NGA MA PAPAS TNAN NAA SA SD...... so mao to, nawala akong back up and kada turn on nako sa phone kutub ra jud siya sa android logo pawng, android logo and magcge rana siya ug repeat. D NAKO MAKALAHUS SA ALCATEL ONE TOUCH NGA START UP SCREEN.
SORRY FOR THE LONG POST PERO DAKO KAAYU UG TABANG KUNG MAKA HATAG MO NAKO UG LINK PARA MA DOWNLOAD NAKO INYUNG BACK UP.
pag himo mu ug back up via CWM (turn-off imung phone, then hold VOLUME-UP AND POWER BUTTON) <<< para rani sa mga na root nga alcatel, then choose back up and restore, then back up....
sa inyuhang PC naa rana sa root sa inyung SD card, naay folder dha nga "backup" ang sulud ana kay (2013-1-3) pero depende rajud na when mo nag back up ... kana ra gyud sa sulud akong kailangan ....
DAKO JUD KAAYU KO UG PASALAMAT SA MGA MAKA TABANG NAKO!!!!
MORE POWER ISTORYA!!