mga bro naa ko windows xp home edition, dli naman ma acitvate sa internet, kai ako man gud greformat akong pc! dli na gyd cya ma activate!!
can you help me?
mga bro naa ko windows xp home edition, dli naman ma acitvate sa internet, kai ako man gud greformat akong pc! dli na gyd cya ma activate!!
can you help me?
dili naman jud siguro na pwede maactivate if naactivate na before.Originally Posted by africanlovebirds
bro ako man gi reinstall akong os ba unya mo appear sa akong pc you hav 30 days to activate??
yes mo appear jud na cya bro kay license man imong gamit.. ma activate paman na nimo ug balik bro.. through telephone.. e open to ang activate windows then tan-awa ang steps.. naa diha pwde ka maka activate through telephone.. call ka nila.. naa man sila hotline dha.. just choose philippines then mogawas na ang hotline number nila..
so call lang ka aron maka activate ka ug balik.. tagaan ka nila ug confirmation id.. silay mohatag nimo aron maka activate ka ug balik..
pm me lang dli ka ka contact sa ilang hotline..[br]Posted on: April 13, 2007, 12:07:49 PM_________________________________________________y es mo appear jud na cya bro kay license man imong gamit.. ma activate paman na nimo ug balik bro.. through telephone.. e open to ang activate windows then tan-awa ang steps.. naa diha pwde ka maka activate through telephone.. call ka nila.. naa man sila hotline dha.. just choose philippines then mogawas na ang hotline number nila..
so call lang ka aron maka activate ka ug balik.. tagaan ka nila ug confirmation id.. silay mohatag nimo aron maka activate ka ug balik..
pm me lang if dli ka ka contact sa ilang hotline..
thank you vry much!!! okey i try to call der hot line
okies.. pm lang bro if dli ka ka contact sa ilang hotline...
bee
pila diay ka times nimo e install ang win xp aron pwede pa ma activate
ive heard 3x lang daw
i think 5 times naman ko cge format sa akong pc, then activate.. but first jud kay activate ko through internet.. and second na kay through telephone nako nag activate..
kadaghan na man ni nako ma reformat/reinstall akoang xp home, pwede man gihapon ma activate. pero at least mga 4 months siya una nako gi format/reinstall ug usab. kung di na ni mo activate, permanente na ni akong linux.
evry 4 months diay?? kadaghan basin OEM na imong win xp bro??
cge BEE akong try col sa ilang hot line!! tnx kaayo