Ako hinoon wala pako kaadto sa bantayan pero ingon sila nice kono, pero adto mi karon holy week mag motorcade mi daghan mga 30 kabuok amo grupo kay circuit riders kon ganahan mo kuyog ok ra, kita lang ta ninyo didto mga istoryan...
Ako hinoon wala pako kaadto sa bantayan pero ingon sila nice kono, pero adto mi karon holy week mag motorcade mi daghan mga 30 kabuok amo grupo kay circuit riders kon ganahan mo kuyog ok ra, kita lang ta ninyo didto mga istoryan...
nindot jud ang beach sa bantayan! dili pud crowded..
hmm..pilay bdget nnyo guys...if ever mu adto mo sa bantayan..for 2days...or less...
Hi peeps, im looking for a resort this summer.. can you help me out a better place for bantayan island (sta.fe)
please post the resort, contact number, price for the accomodition, if possible some pics..
kanang dli pa fully booked.. ug cheaper.. ug nindot..
tnx
Mga bro, my friends and I are planning to bantayan next week... Unsay nindot nga resort didto? Ask unta ko ug mga suggestions ninyo... we're planning to shot some of prank vidz wohhhh asa daghan ayo didto? Hahahaha sa mga muadto, kita kits nlng! :mrgreen:
Ako sad, were looking for a nice place dha sa bantayan for outing sa barkada. Any suggestions??
adto nlng mo sa budyong tupad sakota beach..da nalng mu ug tent kay pwede ramn didto...puno naron mga beach resortd didto karun na time
Hi guys...
patabang ko beh asa pa pwede maka stay sa bantayan this holy week. Puno naman gd tanan beach resorts sa Sta. Fe. Every holy wk ad2 jd mi stay sa Kota Beach karon lng jd mi wa nkapa reserv ky way klaro mga kuyog karon pa na confirm na madaun mi inig thursday.
asa pa man pwede maka rent bisan pension house. ingun naa daw magpa rent ug hauz ddto pwede ask contact number? basta duol lang ang place sa budyong naa man gd dha ang party
help help help
naka pa reserve na mo ddto sa kota beach? lingaw kaayo na basta holy week daghan party naa pajd club pump dj's ayos kaau. blema lang lage namo wa mi nakapa reserve ug room unya fully booked na tanan resorts... hayyyyyyyyy tabang asa pa pwede maka stay didto huhuhu
you are already too late....Originally Posted by kisntel
at this point bring a tent....