After boiling and patting the meat dry, my mom used to dust baking soda on the skin.
Cheers!
After boiling and patting the meat dry, my mom used to dust baking soda on the skin.
Cheers!
aw so after na sa patting it dry ... gamit ba xa try daw nako
dili mana maka crispy. . suwayi ug tayubong TS
Sa mga interested sa Baking Soda... mao ni ang steps:
1. Boil the pata or chopped pork belly.
2. Add salt, and Sprite or 7-Up pampa lami.
3. If sige na siya ug bukal2x, add 2-3 tablespoon of Baking Soda. Mas maayo e target2x nimo duol sa skin.
4. Do not overcook. Enough lang nga medyo na cook2x na siya gamay and wala pa ni soften ang fats and skin.
5. Epa dry ang meat for 4-8 hours. Add salt or pwede pod Magic Sarap.
6. Deep fry.
7. Eat!![]()
try nya ko ani. thanks sa suggestion TS
musuway ko aning baking soda teknik beh kung mosalir bah, salamat sa imong tampo bro TS
wow.. nice thread...
lami muluto og crispy pata akong lolo kaso di sya kaayo crispy...
ingnon diay nako butangan dapat baking soda para mucrispy maayo.. nice..
Similar Threads |
|