mas lami pa jud ang kinilaw kung butangan ug tabon tabon ug biasong, unfortunately wala man diri sa cebu kanang mga tanoma.. kay dili daw mutubo diri cebu.. tsk!
![]()
mas lami pa jud ang kinilaw kung butangan ug tabon tabon ug biasong, unfortunately wala man diri sa cebu kanang mga tanoma.. kay dili daw mutubo diri cebu.. tsk!
![]()
Kutob ra ko tan-aw ani. Wa ko kasabot ngano ganahan kayo mga tao ani. Pag tilaw nako wa ko ganahi, di jud para ako.
^ really? kay naa man gud one time mamalit unta me ana then ingon ang mga tindera nga walay ingon ana baligya diri kay dli daw manubo.. pagdala unya bro kay paliton nako![]()
this is the best ingredient for a kinilaw, aside from the fish of course. sa amo isla sa Camiguin sukol gud mi kinilaw and sud.an sa pamahaw, paniudto ug panihapon. we don't use coconut milk and tomatoe. amo gamit kai bombay, luya, tabon tabon ug suha which is called biasong in other places. everytime mo visit ug cebu ako mga relatives, padalhon jud nako ug daghan na tabon2 ug suha/biasong... and everytime naa ko kuyogon na taga cebu ig uli nako ug camiguin, ganahan jud sila sa kinilaw nga naay tabon tabon ug suha..
@hyori asa dai inyong probinsya boss? i bet you're also from mindanao?
Last edited by kok3n; 06-19-2012 at 01:04 PM.
^ yup! proudly from mindanao![]()
pangitaonon man kaayo nang biasong, sige ko pangita sa carbon ana sauna, wa gyuy baligya. mura ra man unta og lemonsito ang tanom ana. mutobo sad siya mulabong. i hope naa pa tanom sa akong barkada ana sa ilang balay nig uli nako, pwerte jud kaayo humota sa kinilaw aning biasong.
Gi mingaw noon ko sa Cagayan de Oro da.Mao na the best didto Kinilaw!!Daghan na tabon2 didto.
Similar Threads |
|