Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 25

Thread: Acoustic Foam

Default Acoustic Foam

kinsa kahibalo asa ta ka palit og acoustic foam kanang barato or used (ayaw nang dewfoam og mandaue foam ha...). ako e soundproof ako kwarto kai gi bato nako sa amo silingan.. saba kaau ang drums. huhu..

salamat...

bisag unsa or murag ingon ani ai..

Default Re: Acoustic Foam

dewfoam ra akong nahibaw-an ang naa ani dri syudad... ang ako bandroom dri sa balay napuno ani but lahus gihapon ang sound esp. sa low frequencies... effective siya mu-cut ug noise from the inside but kusug gihapon siya if gamay ra imu room, suggest ko double wall daun kani..

Quote Originally Posted by prukutung View Post
    dewfoam ra akong nahibaw-an ang naa ani dri syudad... ang ako bandroom dri sa balay napuno ani but lahus gihapon ang sound esp. sa low frequencies... effective siya mu-cut ug noise from the inside but kusug gihapon siya if gamay ra imu room, suggest ko double wall daun kani..
    ok ra kha plywood lang e double wall?

try nalang bisan unsa nga foam brah,

actually dili ideal ang plywood kai kusug na mu-vibrate, lahus gihapon tingug..

mas rigid ang material mas maayu..

any foam will do, but acoustically naa man cguro advantage ang egg-foam kai aside from having sound absorption properties mu-diffuse sad siya ug sound, correct me if i'm wrong,

Quote Originally Posted by prukutung View Post
    actually dili ideal ang plywood kai kusug na mu-vibrate, lahus gihapon tingug..

mas rigid ang material mas maayu..

any foam will do, but acoustically naa man cguro advantage ang egg-foam kai aside from having sound absorption properties mu-diffuse sad siya ug sound, correct me if i'm wrong,
    if dle ko mag double walling ... ok raba kaha alternative nako sa acoustic foam kay egg tray na karton then foam...? dako naa kaayo gasto kung mag double walling hahaha

Pilai sukod sa imo bandroom? Lahus diay ghapon?

Quote Originally Posted by junax View Post
    Pilai sukod sa imo bandroom? Lahus diay ghapon?
    Kung dupa2x ako unit sa measurement bro. 2 1/2 by 1 Guro

Ka gamay gud.. Pila kaha ang foam bro?

gamay kaau imu bandroom bro.. dili na ma soundproof, pero ma cut/muffle ang noise gamay..

actually ang eggtray dili jud na para soundproofing, ang mga eggtray nato karon walay soundproofing properties, mu tang2x nuon sa echo kai mu anti siya ug reverb but sa kanipis sa eggtray lahus gihapon tanan tingug anah..

kai gamay raman imu bandroom bro eggfoam nalang one-layer kai mas mugamay unya imu space kung seryosohon nimu ug soundproof, may nalang igu rajud mu-cut ug noise para ang saba ra nga part kai ang effective 5-10 meters radius gikan sa room (estimate base sa amu bandroom sad). kung naa kai windows ipa-glass window nah kanang airtight jud kai muagi ang tingug kutob sa naai buslot.. wala man kaha nai mga sikbit nga rooms imu kwarto nga silingan?

ang eggfoam kai around 700+ per bd.ft,

11.    Advertisement

Page 1 of 3 123 LastLast