Originally Posted by joylove ilikeit much kentoy pede ni?guys plz comment mo...hehehe nindut kaayo ni wa pakoy sure kaapil ba ko
Originally Posted by kentoy0224 wad'a think guys?... nindot unta ug nasayo-sayohan ni dah kay pwede ta ni sul-ubon inig anniv
Originally Posted by R_sQuArEd nindot unta ug nasayo-sayohan ni dah kay pwede ta ni sul-ubon inig anniv di ni kaapil sa raffle? ang kato rang white pwede? hehehe
Originally Posted by nakaigo ^^^ nindota design boss kentoy oi... thanks master. wala lang jud siguro koy lingaw hehe...
Originally Posted by jhappy Asa diay mo mg tapok2x? heheh jhappy inglis hehehe pm imong # kung ganahan ka mo kuyog 6pm mag tapok. Originally Posted by dragonfish nindut kaayo ni wa pakoy sure kaapil ba ko ahm text ra ko girl cge na gud kadali lang gud.
Originally Posted by dragonfish di ni kaapil sa raffle? ang kato rang white pwede? hehehe dili pero bahala nang raffle...thursday group reprizint cgere ei!
Post pictures!
mo order ko sa Tshirt sa Thursday group. paki PM me beh kinsa to in charge.
Originally Posted by sushikandi Post pictures! ang pics naa ni harris bcn sleep pa to eheheh Originally Posted by raissah mo order ko sa Tshirt sa Thursday group. paki PM me beh kinsa to in charge. dili pa man na official heheh mananghid pa mi ni boss beor if pede na..
Last edited by joylove; 02-24-2012 at 11:30 AM.
Originally Posted by joylove thanks nic hope maka join pud ka namo bisag hapit lang kung ma libre thursday... basin.. ^__^ himu namu inyo group sa istorya... C.I.A create here:https://www.istorya.net/forums/groups/
View Tag Cloud
Forum Rules