what are the affordable engridients to cook a crispy fried chicken?
diretso lang prito sa manok bay.. ayaw na pagbutang ug other ingredients
hehehe... sakto.. dtso na prito ayaw na butangi ug harina ug mga flavoring or gravey... dtso luto pghiwa sa chcken then tuslo dyon sa ketchup. Natural and simple, yet delicious .. sa unang panahon mao ra mn an ila ginabuhat... bag-o lang man na nauso ang mga gravey2x and flavoring mix...
pabukalan sa nimo ang manok na naay timplada. then haonon.. itlog na imo iscrambled, then harina.. magbutang ka kaha na naay
cooking oil then nig bukal na. butang na nimo manok na imo gibutang sa egg na nay harina..crsipy fried chicken na ang gawas ana..
ang mga cooks and chefs karon bisan unsa na lang man ila gina imbento arun lang mapalami ila mga pagkaon na ordinaryo para sa kadaghanan..
pero para nako mas lami jud kung ang pag prito sa manok walay sagul harina ug itlog kay dili na man gud na lami.. artificial na kaayo ang pagluto sa manok.. dili na gane natural ang pag feed sa ato mga manok iluto pa jud sa dili natural kaayo na paage. hehe
just saying..
a chicken and a crispy fry mix
marinate ang chicken 2-3 hrs para mo tuhop ang timpla, pour ug flour then e roll napd nimo sa crispy fry chicken after pag batil ug itlog ilahi ang puti kato rang eggyolk ang gamiton then e tuslod sa eggyolk ug e lunod sa mantika..done!
same man na og style joylove....
soak ginger grass, spring onions, garlic, bay leaves,
parsley or celery leaves in steamer then steam Chicken for
30 minutes.Combine soya sauce and sesame oil.. Brush them all
over the chicken. Rub some salt and pepper after brushing.
Place the chicken inside the chiller or freezer for few hours.
Deep fry over medium-low heat until tender crisp..
thats it... ayaw lang katingala nga murag MAX FRIED CHICKEN
imo giluto kay mao dyud na ila secreto hehehe
malit nalang ta sa KFC ue...hehehe
Similar Threads |
|