Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Default Buying Motorcycle parts from online sites..

Mga bai kinsa ninyo naka try na ug palit ug motorcycle parts online (US)? Naa ba ta mabayaran ani sa customs ig abot diri sa ato? Plano man gud ko mo palit sa online na lang kay mas makapili. Tabang mga brad

Default Re: Buying Motorcycle parts from online sites..

huhuhu tabang mga kahigalaan T_T

mura lisod man siguro kung sa US...pero kung imu ipa agi sa johnny air..pwede...dako2x imu gasto kung sa US...pero asia gani...medyo gamay2x...

Quote Originally Posted by 666satan View Post
    mura lisod man siguro kung sa US...pero kung imu ipa agi sa johnny air..pwede...dako2x imu gasto kung sa US...pero asia gani...medyo gamay2x...
    Bai salamat sa reply. Unsay style anang sa johnny air bai? wala nako bayaran ana nga custom fees or tariffs? bahala na cguro dako2x bai basta cguro lang ko na d ko ma isahan sa customs.

manila nlng bro naa may dghan dali ra sad maabot.1 day ra.

ako bro sa ebay raman ko palit sa aparts sa ako bike.. i have an old bike.. a yamaha xt500.. so far inig abot 40pesos raman ako ma bayran sa mo deliver.. i think kada probinsya lahi.. sa bohol ko.. sa manila naka basa ko ug gi tanggong iya box.. gi pangayoan ug dako.. daghan daghan na sad ko ug na palit sa ebay.. gasket set, carburatpor (fcr37 with the throttle assembly and cables so medyo dako dako na box)Naa pa ko uban gi pang palit naka limot na lang ko now padulong na sad ko order front sprocket, headlight assembly, oil guage, intake manifold ug sprocket crankcase cover.. kada package 40 peso ako ma bayaran.. ma envelope or ma box pana..HTH.
    Last edited by tikboy; 02-09-2012 at 02:10 PM.

Quote Originally Posted by tikboy View Post
    ako bro sa ebay raman ko palit sa aparts sa ako bike.. i have an old bike.. a yamaha xt500.. so far inig abot 40pesos raman ako ma bayran sa mo deliver.. i think kada probinsya lahi.. sa bohol ko.. sa manila naka basa ko ug gi tanggong iya box.. gi pangayoan ug dako.. daghan daghan na sad ko ug na palit sa ebay.. gasket set, carburatpor (fcr37 with the throttle assembly and cables so medyo dako dako na box)Naa pa ko uban gi pang palit naka limot na lang ko now padulong na sad ko order front sprocket, headlight assembly, oil guage, intake manifold ug sprocket crankcase cover.. kada package 40 peso ako ma bayaran.. ma envelope or ma box pana..HTH.
    Thanks sa reply mga bai! great help kaayo inyo mga reps.

Ayosa gud bai! first time paman gud nako mo try buy online bai mao kuyawan ko, kay kadungog sad kog negative fedbacks gud, labi na sa customs. ahuhu. Mejo may kamahalan raba sad ako paliton unta, $300+... basin ma thank you lang tanan lisod na.

aq cge q palit xa ebay gkan accessories xa aq phone og motot...depende xa customs bai i think f imo gi purchased above 3k naa nka byaran xa customs...waz q balo f pla pod kay sagara nko package kai gina mark as gift man so waz nako bayaran...try lng contact xa customs kong pila imo byaran xa imo package...xa post office pod sagara 40 petot lng...

og usa p bai..pki double check if trusted b ang seller kay lisod nah if m TY ka...medyo dako2 rba ang imo paliton..so far sa ako experience waz p pod ko k try waz ka abot aq package..dnt wori pod bai pg shipping ana kay naa mana tracking no. pro depende xa shipment if free waz n tracking no.

Quote Originally Posted by nanzki View Post
    og usa p bai..pki double check if trusted b ang seller kay lisod nah if m TY ka...medyo dako2 rba ang imo paliton..so far sa ako experience waz p pod ko k try waz ka abot aq package..dnt wori pod bai pg shipping ana kay naa mana tracking no. pro depende xa shipment if free waz n tracking no.
    Thanks sa reply bai. Try nako ask ning mga shipping services basin nakoy ma uyonan sailang shipping rate.

11.    Advertisement

Page 1 of 3 123 LastLast