Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Default Re: ilisdan ug carborator

Quote Originally Posted by ghost3d View Post
    bsan ilisan pa ang filter dli ghapon directly mka affect sa fuel to air ratio kay ang gidak-on man sa bangag sa carb ang ng meter sa hangin nga mo sulod at certain rpm...
    diara diay, ug mo gamit ka ug gamay na carb mka hatag ghapon diay na sya ug sakto nga air fuel mix pro ang problem kay ang volume sa air fuel mix nga iya ma provide kay lesser sa stock nga carb mao na dli jud nmo ma attain ang sakto nga speed kay under fed man ang makina.. mura man sd ug tao, dli ka dagan ug kusog kng kulang kaon..hehe..
    murg sayop ko nga mo leam ang mix,, ma under fed lng jud ang makina, mao hinay sd dagan kung gamay ang carb.. mo lean diay kung ilisan nmo ug gagmay nga jet imo carb kay mas gamay nman jud ang fuel nga mahatag...

ang pinaka effective ra jud nga way pra mka tipid is to vaporize the fuel nga imo e feed sa makina kay ug imo jud na tan-awon ang carb nga ng andar ang makina, nya e accelerate nmo ug kalit.. mka kita jud ka nga ng sirit ang gasoline nya dli ma vaporize fully inig abot sa combustion chamber mao na kalas kaayo.. over view rani ako ha,,,,hehehe.. na over man..sori!!
    salamat sa comment bradier, murag uyon kaau ko ana imong gi sulti...mao lang lagi na akong gi kabalak-an, underpower nagyud siya...ang vaporize na imong gi sulti bradier mao bana atomization sa gasoline imong pasabot? kanang ma pino na gyud iyang sirit ba?

dghan ko na learned ani thread dah!

Nindot ts stock carb kay mao jud nay design para sa imong engine
    Basin sayang imong gasto then dli ka ma satisfy sa performance

economiya na kaayo ako sentra b14 nga giilisdan ug alto nga carburator from 6-7km/l to 13-15km/l pero mas lesser iya power kung magtungas

Quote Originally Posted by wakaru View Post
    economiya na kaayo ako sentra b14 nga giilisdan ug alto nga carburator from 6-7km/l to 13-15km/l pero mas lesser iya power kung magtungas
    Pero city driving Bro, ok ra iyang acceleration? How about imong top speed Bro nausab o mao ra gihapon. Asa ka nagpataod sa imo Alto nga carb .... tia

Quote Originally Posted by nowayL View Post
    Pero city driving Bro, ok ra iyang acceleration? How about imong top speed Bro nausab o mao ra gihapon. Asa ka nagpataod sa imo Alto nga carb .... tia
    ok raman iyang acceleration sir waman koy namatikdan nga problema,ang top speed ok raman pod maoraman sauna gawas kung magtungas.Sa may basak mandaue ko nagpataod ug alto nga carburator.pero mahal mahal lang housing sa carburador ipamachine shop 1300 ila pangayo kay aluminum man ila gamit
    Last edited by wakaru; 02-02-2016 at 07:20 AM.

paytera sa konsomo. aircon na ni imong 13-15km boss? niya mandaue traffic na?

ok raman iyang acceleration sir waman koy namatikdan nga problema,ang top speed ok raman pod maoraman sauna gawas kung magtungas.Sa may basak mandaue ko nagpataod ug alto nga carburator.pero mahal mahal lang housing sa carburador ipamachine shop 1300 ila pangayo kay aluminum man ila gamit
    Pila man sad ang alto carb Bro? ...tia

Quote Originally Posted by nowayL View Post
    Pila man sad ang alto carb Bro? ...tia
    surplusan tag 600pesos raman na unya airfilter 120

10.    Advertisement

Page 2 of 2 FirstFirst 12