Gi mingaw na kos Grilled Chicken Jambalaya.
padayun ta :
niorder nako. Nonimh Thai akong order.
nya akong giingnan ang iha. "Miss ako nang ipa hang/spicy pag-ayo akoa ha"
tubag si inday. "Di raba na pwede sir. Mao na jud na iyahang timpla."
Ingun ko "Kung kani diayng Nonimh Thai akong ipahang? Naay options sa taas o!"
Inday said"di pwede sir"
Tawag bitaw nakong waiter.
akong giingnan,"Bay di ba pwede ma ni ipa-spicy akong order? klaro kaayo aning nakasuwat sa topmost part of the menu o .
pwede ipa
Mild .....or ... HOT(? limut ko dis part )....or... HOT LIKE HELL . sakto ?!"
Waiter answered ,"O sir pwede na. "
I said to the waitress,"Nonimh Thai akoa. Ipaspicy pag-ayo kanang Hot like Hell. Mao na iyang purpose sa taas day. para makapili ta kung gusto tag hang."
Grrrrrrrrrrrrrr. Hot like Hell na kaayo ko ninyo ha.
Fine dining pa ba ni? klaro na kaayo atong binisaya di japun masabtan.
Last edited by indie; 12-12-2011 at 12:00 PM.
Honestly lami ilang food diri but kung unsa pod kalami ang dishes mao pod ka way batasan ang mga staff(As far as I experienced.)
Nag dinner mi diri, ni order mi atong straganoff(IDK the spelling) and Dragon Pork Chops man guro to ug usa ka litro nga Four season(kalimot ko). The prices are quite expensive pero I dont really mind as long as the food is great. Wa koy reklamo sa food kay lami gyud. Pero ang juice nga tag 180 ang liter mura ra gyud ug tang, kanang powdered juice.
and Guess what? after one hour pa naabot among order. Mas naabot pa ug una ang among tupad nga sosyal kay nanamit, kami nag T-shirt rami, ug short na jersey. Murag naay favoritism.
Sige mi ug reklamo sa waiter aha na among order, gi unya-unyaan rami, nga usa nami ka oras gahuwat. Suyaa nako sa among tupad ui, nga dali ra kaayo naabot iyang order, nga kaluha raman unta among dishes.
As far as i can remember murag naa pa gyuy service charge diri.
Similar Threads |
|