depende ra jud na oi.. nganu gud tawn ma pol.an.. hehehehe
depende ra jud na oi.. nganu gud tawn ma pol.an.. hehehehe
Okay ra man siguro magkita everyday pero not longer times siguro.. like parehas nako.. magkita mi sa akong uyab after work namo.. bonding2x lang..watch tv.. adto sa ilaha..then after ana mo uli nako..
di gyud malikayan ang laay siguro og malingaw ka sa lain nga butang..
depende ra gyud nas situation
its not bad to see your partner everyday.. kay ngano. kung magminyo mo, di ba everyday mo magkita? (with a few exceptions of course like mga bana seaman or mga partner out of the country or out of town due to work related circumstances..)
for me dili man na bad oi..may nuon na permi mu kita..naa lang jud tyms na maka feel kaug puol peru tagsa rasad bitaw... kay natural cgeh man mu kuyog.. kuyaw mu magkailis ug dagway..hehe
we are everyday together....walay puol...walay regrets..we are sharing everything.....advantage nuon para namo kay we already know each other well
dili man tingali bad, sa akoa mas mu-grow man ang akoang relationship.
dli ts. nindot hinuon na. open up lang gd.
ok ra unta kada adlaw kung college pa...
pero kung nagtabaho na mong duwa aw antos jud...
labi ng naa sa call center o kanang gatrabaho ang girl pang gabii nya ang guy pang buntag or vice versa...
aw maghinangul na jud mo sa inyung bonding time....
me no questions ask..i love to see him everyday, everyday im in love.. kiligun man ghapun ko bisag everyday mi magkita tungod cguro same ra mi ug hilig.