nagtake bai zal?
tan-awa asa matug ang bugoy
congrats tay... barako jud tong minpin ni master matty...
grabeh gyud to iya minipin, kay bisan nagbarog ko ako tiil gihabalan, hahahahaha
my post for tonight...good evening pet lovers!!
i love this shot!!
her name is paris...dog ni xa sa akong cousin-in-law...ako lng nag alaga, alaga ra..buy ug food akong tita..heheh! la budget...she sleeps with me every night..kusog au mo hagok, pero i know normal ra sa mga pug mo hagok..ako gud e record, hahaha!
@Albrecht
--hala ka cute sa hoglets!
@choyadgreat
-waaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... brrrr!
@gamay177
-welcome to the club tambokchuk au imo pet liwat nako
@zalcruz
--- hahaha.. pose au imo Chandi
@beowulf
--hahahaha... ako Sushi mo ingon ana usahay nako pero first, she must do my hair do!
@pyroRAPTOR
-unsa naman na intawon imo balay oi! hapit na jud ma zoo, congrats nalang daan
gnhan jd kaayo ko sa nawong sa pug ai!
here's another labing2x pics with chowder... daghan gnhan ani sa ako FB so i think i should share it with everyone... gnhan sila kay innocente daw..
ang COLOR... not us
here's another one.. way back 6 months ago katong new born pa sila Sushi...
Zoe (Sushi's sister) sat on Coco's (coco: their brother) face
it's like KISS MY A ....toooot..
Last edited by tamse; 09-27-2011 at 10:11 PM.
@tamse
di mani among house ma'am..kanang pug is naa sa house ako aunty...la mi house dri sa city..bati au...ako aunty di au mo sugot mag dala kog pets na exotic diri sa ila kay ma FREAK OUT CYA...ahahah! like snakes...mao jud iya #1 fear... ophidiophobia mn cya, fear of snakes...mang luspad..hehehe!
ma'am tamse, manghatag ka sa imo pupies??
ok ra if dili pure...naa mn gud nangita nko na friend..ill ask her if nangeta pa cya...kulit au gud...nya la jud koi dog nakit-an para adoption...sa IRO naa pero layo au...