Page 6 of 8 FirstFirst ... 345678 LastLast
Results 51 to 60 of 74

Default Re: CITOM pataka ug dakop!

Quote Originally Posted by tokidoki_v2.0 View Post
    dili ni illegal. basta aberya ka dakpon gyud ka. every person who went through this can tell you the same thing.

morale of the story? keep your car in shape. tungod sa tinihik ug maintenance sa auto aw, nadak-an nuon kai niadto punta sa citom.

Ka grabe pod nimo oi.. nganong mo judge mn dayon ka nag tinihik mi ug maintenance? diha pa mi kabalo na naay problem ang auto tungod kay nikalit ug tirik.

^^ hence, wala ninyo gidala ug regular maintenance. it doesn't make sense to have your car checked AFTER it breaks down.

also, ignorance of the law excuses no one.

Quote Originally Posted by penigabz View Post
    Mao jud! Kan-a ang resibo. swallow it man kuno

unsa mn among e swallow nga recibo na wla gani mi gi issuhan kay nangayo ug padanlog, pasensya na ha kung wla mi kabalo sa modus operandi aning mga citom kay 1st encounter namo nila.

Quote Originally Posted by tokidoki_v2.0 View Post
    ^^ hence, wala ninyo gidala ug regular maintenance. it doesn't make sense to have your car checked AFTER it breaks down.

also, ignorance of the law excuses no one.
    nag regular maintenance tawn mi oi.. last 2 weeks nag pa change oil mi ug over all check up. Mao d i nahibaluan namo tungod sa cge pa regular check up, ang sensor natuluan d i ug silicon gasket. kay gibutangan ang makina ug silicon gasket pra dli mo tulo ang asete. It did not even showed any signs nga naay problema. as in nikalit lng jud ug tirik.

Quote Originally Posted by Yangertz01 View Post
    unsa mn among e swallow nga recibo na wla gani mi gi issuhan kay nangayo ug padanlog, pasensya na ha kung wla mi kabalo sa modus operandi aning mga citom kay 1st encounter namo nila.
    aw, nihatag man diay mo ug bigay. ayaw nalang ug reklamo mam. the officer gave you a break. if gikuha inyo lisensya mas hasol na.

500 is not a huge price to pay.

unsa diay gusto nimo? magtinarong ang citom? aw, mao ni mahitabo kung magtinarong ang citom:

1) Kuhaon ang lisensya
    2) issuhan ug temporary operator's permit
    3) adto ka sa juwis ba na para appearance ug kuhaon ang lisensya
    4) bayad multa
    5) attend ug seminar.

Now, asa man imo gusto? 500 or kanang lima akong gimention?

Nihatag nlng ug padanlog kay mao gani ilang gusto. Kung magpa issue nlng mi ila mn sakahan pa ug lain nga violation like sa gi ingon niya nga naa pa daw additional charge kay naguba ang sakyanan ug mga unsa pa to pra panghadlok. ni voice out lng ko dri sa istorya, pra makabalo mi what to do next kung mka encounter mi ug citom nga ingon adto. at least kabalo mi asa mo duol ug mo likramo ug mga citom nga abusado.

500 is not a huge price to pay.

sakit pod na ang 500 oi.. mao gani nangayo mi ug advise dri unsaon next time.. sabot nlng gud.. dli bitaw ikaw akong gi hasol sa likramo namo.

bow.. gkuha unta nimo ang name sa citom ts para naka ka evidencxa nga sakto

^^ next time jud I will... labi nang klaro kaau mangayo ug padanlog.. ina ani mn na ilang modus

Driver: bosing dli pwede warningan lng sa mi kay wla jud ko nag expect na maguba..
    Citom: dli jud pwede kay violation jud na.
    Driver: aw sige sir wla na mn jud kaha miy mahimo.. cge ticketi nlng mi
    Citom: nya ok ra nimo bayad ka ug 900 sa LTO sa cebu?
    Driver: hala ing ana jud na kadako, bisan napalungan dli medyo mo gamay ang multa?
    Citom: dli ing ana jud na!
    Driver:aw, cge wla na mn kaha tay mahimo, dakpan mn jud ko kay naay vioalation
    Citom: aw, cge ok ra mn kaha nimo naa pay lain kay naa may multa kay naguba imong sakyanan another P_______ na sad fine
    driver: hala sir naa pa d i mi lain option? mo ana mn ka nga "nya ok lng d i nimo nga blah blah blah"
    Citom: aw, pwede mn.. pwede mo gamay imong multa dli pod ka mahago, sabot sabot lng..
    driver: cge ticketi nlng ko sir kay wla jud koy kwarta..
    Citom: O sige, ok ra mn kaha nimo.. ma kuan ka, blah blah blah..
    Driver: cge sir, naa koy kuan dri mao ra jud ni akong maaford.
    Citom: ah ok.. cge ok ra na, next time madautan ka, gawas dayon sa sakyanan nya panawag pra tabang duot.. kami sir mo assist mn mi.. blah blah blah (buotan na dayon si manong citom dli na isog mo sulti kay nkabira na mn)

Now we know ana d i ka nila pamaagi.. sunod at least kabalo na mi unsa buhaton.. salamat sa uban storyan dri nga ni hatag ug tips and advise ug asa mi mo report kung naay abuso nga mahitabo.

TS, para di kaayo sakit...huna-huna-a na lang gi donate to imong 500

11.    Advertisement

Page 6 of 8 FirstFirst ... 345678 LastLast