Page 127 of 140 FirstFirst ... 117124125126127128129130137 ... LastLast
Results 1,261 to 1,270 of 1395

Default Re: Ask me your cellphone problem

up lang nako ila shop. maayo mo trabaho. kudos!

Quote Originally Posted by senseii View Post
    akong LG km900 arena kai na stock up sa start up. ig on nako kai sa start up logo ra xa kutob. wala ko ga update nyuh or unsa ga install ra kog games and apps before to nahitabo. nikalit lng jud xa na ig on mu freeze sa start up. d na ko kagamit sa fone nuon. asa man lindot pa ayuhan dire sa cebu?
    na corrupt ang firmware ana mam, may missing or lost data during installation..
    kinahanglan na siya ma reprogram para ma balik sa normal ang imo unit..

Elite Member LAPA's Avatar

nakaligo ko sa uwan gahapon, unya nabasa gamay akong se w880i, murag nayamogan bitaw. karon, di na mugana ang iyang left arrow, ug 7 8 9 nga keys. maayo pa ni?

bro, ask lang unta ko kung ngano mag cgeg restart ni ang phone unit kai 3110c paspason nakog pislit mag pili pili lang mo restart lang cya og kalit pero mga 3 times cya mo restart then mo off cya.. why na?

Quote Originally Posted by peter73 View Post
    bro, ask lang unta ko kung ngano mag cgeg restart ni ang phone unit kai 3110c paspason nakog pislit mag pili pili lang mo restart lang cya og kalit pero mga 3 times cya mo restart then mo off cya.. why na?

kon nakastandby lang imong phone dili siya morestart? if ever morestart lang siya kon imong pisliton ang mga keys remove the memory card then try restore factory settings kon mao lang gihapon possible hardware problem.

kung dili nako cya gamiton dili man cya mo restart ma ingon ani ra cya kung gamiton nako inig lakaw,, then paspas man ko pislit so mo restart cya.. kung tambay dili man mag cgeg restart.

Quote Originally Posted by LAPA View Post
    nakaligo ko sa uwan gahapon, unya nabasa gamay akong se w880i, murag nayamogan bitaw. karon, di na mugana ang iyang left arrow, ug 7 8 9 nga keys. maayo pa ni?

corroded na ang keyflex ana. try ablihi bro kung kang naa ka tools then limyohi ang terminal sa keypad...

1my old sgh-e715 samsung about 7yrs ago ako amigo iya unta ipasa ang pictures from his nokia to mine thru IR. pero naunsa dili na maka pics ako phone ang mo gawas "u have to turn-off IR", na bisag wala man ma on? unya gisuwayan og reset sa samsung wala gihapon, ilang diagnos motherboard daw.
    2 napa u700 namo several times nailisan ang iyang flex flat cable orig ug dili, pero maoragihapon ang result lain-lain shop. napa ni pagasa nindot raba ang call/recieving sound quality ani celphona.
    Last edited by istoryan99; 07-27-2011 at 01:10 PM. Reason: add

Quote Originally Posted by istoryan99 View Post
    1. my old sgh-e715 samsung about 7yrs ago ako amigo iya unta ipasa ang pictures from his nokia to mine thru IR. pero naunsa dili na maka pics ako phone ang mo gawas "u have to turn-off IR", na bisag wala man ma on? unya gisuwayan og reset sa samsung wala gihapon, ilang diagnos motherboard daw.
    Dili pako kahatag kung unsay solution ana unless kung ako na masulayan ug reprogram through update software..kay sigun sa imo giingon gi reset ra sa samsung service center so meaning wala gi reprogram..pero kung na reprogram na unya the same ang problem so anha pa nato ma conclude nga deperensyado ang iya IR dili ang mother board...

Quote Originally Posted by istoryan99 View Post
    2.
    napa u700 namo several times nailisan ang iyang flex flat cable orig ug dili, pero mao ra gihapon ang result lain-lain shop. napa ni pagasa nindot raba ang call/recieving sound quality ani celphona.
    u700 factory design defect na nga na release sa samsung sir, bisan kapila pata mag ilis ug flex ana ma original man or local dali ra gyud na siya madaut labina mapiko sa ilalom inig slide nimo...

bisan unsa nga unit ma slide type, folded type, and twist type nga mga phone dali ra gyud ni madaut. naa man gani uban 2 months lang gamit gikan pagpalit sa unit guba na ang flex..

Salamat kayo Sir, sakto ka ireprogram ang angay buhaton b4 motherboard. sometimes "tech" guys wants to escape labad sa olu, sayang ang ilang brain wala kaayo magamit lack of ideas. Heads up ko sa inyo keep up the good work and God will Bless you Guys!!

11.    Advertisement