na mingaw nman tga TALAMBAN oi hehehe
Originally Posted by james_ezril na mingaw nman tga TALAMBAN oi hehehe nag walk ko sa ako doggie ganina sa simbahan mga past 8pm na to
asa nman tga talamban dog lovers? cge pamo walk sa inyo dog?
Originally Posted by james_ezril asa nman tga talamban dog lovers? cge pamo walk sa inyo dog? tag sa nalang ko kay medyo na busy ko, pero mo gawas japon mi everynight sa among house diha ra mi sa gawas sa among balay
Originally Posted by james_ezril asa nman tga talamban dog lovers? cge pamo walk sa inyo dog? Ari rsad s amoa nako iWalk Asa man mu diay usually tig walk??
asa nndot na place mag walk aside sa church?
Originally Posted by james_ezril asa nndot na place mag walk aside sa church? sa una mag walking ko w/my dog sa buntag from near sports complex then going north gen up to montessori then balik. hal hal lagi ug ma a u.
asa naman ang taga talamban dog lovers dri, mag dog walk nata
Originally Posted by Palongkilang sa una mag walking ko w/my dog sa buntag from near sports complex then going north gen up to montessori then balik. hal hal lagi ug ma a u. layo gud.hehehe k rba na 3 months e walk2 na?
Originally Posted by james_ezril layo gud.hehehe k rba na 3 months e walk2 na? pwuedi ka a u, complete vaccine naman kaha na. unsay diay na nga breed?
Forum Rules