MGA PIPS PWEDE MANGAYO KO NINYO UNSA INGREDIENTS ANING KALDERITA? HATAG LANG MASKI SPECIAL NGA PAAGI OR ORDINARYO BA? THANK YOU
MGA PIPS PWEDE MANGAYO KO NINYO UNSA INGREDIENTS ANING KALDERITA? HATAG LANG MASKI SPECIAL NGA PAAGI OR ORDINARYO BA? THANK YOU
sa super market... pangita ug Mama Sita Kalderita mix. Ang ijang atubangan makita nimo tanang sagul/ingiredient ug sa likod unsa-on pag luto... HTH
try google search bai
kanang binasaya nga style ,, kasuway nako search sa google dili man kaayo lami ang lasa,,
binisaya pud diay
- margarine
- star annais
- pepper corn
- bay leaf
- tomato sauce
- asin
- atsal
- carrots
- ahos
- pineapple chunks
- saging (sab-a)
*** lat-ani ang kanding (ajaw sobra-eh lata)
*** gisaha ang carrots ug banana then ha-una
*** same kawa gisaha ang ahos,pepper corn, bay leaf, star annais ug kanding
*** add tomato sauce
*** add tubig ug sabaw sa imong pine-apple chunks
*** 10 mins before nimo haunon add atsal, ginisang carrrots & saging
*** season with salt & sili kulikot (not pamenta) to add kik on ur taste bud (MSG pud kung deli ka conscious to toast ur brain)
*** add pine apple chunks...
*** voila ang linuto puede nang ipaka-on sa imong binuhing iro
pls. lemme know kung unsay resulta sa imong pag luto. BTW kanang sab-a ug pine apple ako lang nang syang dugang nga sagul sa usual ng binisaya nga recipe.... hinaut maka tabang.
add ko lang for a cheapo Kalderang Kanding... ilisdi ug ASKAL ug mas maajo ng irong buang kay libre bali lamas na lang ang imong magasto
agree ko ni kalinaw.mama sita's kaldereta mix pud ako gamit.but aside from the ingredients na gemention sa likod sa pouch, i add couple tbsp full of peanut butter. yummy jud.dayon bagoong on the side..ganahan gud kaayo ako bana.
dats kool kalderita with peanut butter... ako manggud nahibalo-an kanang maria kare-kare ang naay bag-ong... oh yha use the barrio fiesta brand mas lami-an para naku.Originally Posted by Mace_N_Rarity
@kalinaw
hurot naman iro sa amo lugar bai,LOL, try lang nako imo recipe, nindot ni da!! ty
Guapo kaayo. Pero the most important process prior to the cooking can not be left on the wayside. Unsaon pag kuha sa anghit. Mao na maka like or dislike sa putahe. Can anybody share how? I understand one has to pull out the "ugat-ugat" sa kanding. True? Or are they the tendons?Originally Posted by kalinaw
Similar Threads |
|