@siopao1984, kita ka anang giclear sa right pic? mao na sya ang new location ka Ceres North Terminal. And sa left Bacolod North Terminal. Itransfer na tanan.. All buses, mini buses(double tires), vhire, Silay and Talisay jeepneys will not enter the city anymore... To decongest traffic in Lacson Street.
Location: Bangga Pepsi area... They will add 2 hotels kuno...
@siopao:
mike lingaw kaayo mi didto sa bacolod pag drag race. sayang naa naka singapore bro. pa suroy unta mi nmo sa mga hangout didto. ga tuyok2x lang mi sa bacolod during night time after sa race. hehehehe.. daghan man pod kaayo mga taga cebu ni adto.
yes bro... Pareha sa Iloilo na dili na kasulod ang mga out of town jeepneys and buses. Yup mao na ang prob paron.. kay magdoble jud imong plete...Daghan kaayu magreklamo ani. Sa una lang na but if maanad na ang mga tawo magdugay okay na.
Sa shopping wa ko idea.. Basin ibaligya nalang. ang sa South Terminal adto ra gihapon sa Sambok. but plan man daw ibutang sa Sum-ag para di na kasulod sa city proper.
haskang paeta ni. sakto man ila move para d na ma traffic but u know my house is just near Gonzaga / Lopez Jaena streets to the 2 terminals are very very much accessible to my house.
but i support the government ky ang buses and double tire mao maka congest sa traffic. good job then.
bong lingaw mo cguro ky ang drag strip karaan na runway sa airport. hahaha..
og ang hotel nyo (goldenfields) sa atubangan mismo sa drag strip nya mao pa jud na ang sentro sa nightlife diha sa bacolod esp mga twinkle2x
sunod bai nig balik ko pinas i-PM tka. suroy ta puhon
haha... pirme man jud na naay drag race sa bacolod ever since high school pko pero illegal drag race man mi sa una sa highway bacolod to talisay
but since naa nay legal drag strip ang bacolod (which is the old airport) then at least wa nay aksidente sa highway.
dugay pko blik pinas bai. puhon nig december